Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul Elenei Udrea, declaraţii la DNA

ro

10 Feb, 2015 13:34 1512 Marime text
Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a declarat astăzi, la intrarea în sediul DNA, că nu va face speculaţii şi nu va comenta public apărarea deputatului PMP, că acest lucru se va întâmpla doar în sala de judecată şi că a depus o cerere pentru ca aceasta să fie audiată în dosarul Microsoft, informează România TV.

Alexandru Chiciu a venit la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) cu câterva minute înaintea Elenei Udrea, el spunând că o reprezintă în dosarul Microsoft.

Avocatul a declarat că nu va face comentarii sau presupuneri în spaţiul public, toate argumentele juridice urmând să fie exprimate în faţa anchetatorilor şi a instanţelor de judecată. Chiciu a motivat această poziţie a apărării Elenei Udrea prin faptul că trebuie să existe echilibru atât în anchetă, cât şi în faza de judecată, ceea ce nu s-ar întâmpla dacă părţile ar începe să divulge date din dosar, relatează România TV.

Întrebat dacă Elena Udrea va fi reţinută, Alexandru Chiciu a refuzat să răspundă

Avocatul a precizat că în 6 februarie a depus o cerere la procurori prin care solicita audierea Elenei Udrea în dosarul Microsoft, solicitare care a fost admisă. Acesta a adăugat că Elena Udrea este pregătită să dea o declaraţie şi că admiterea de către procuror a cererii ar indica echilibrul de care apărarea speră să aibă parte în acest proces penal.

Elena Udrea a venit astăzi la DNA, după ce a fost citată de procurori, în urma avizelor de la Camera Deputaţilor pentru urmărirea penală, reţinerea şi arestarea preventivă a deputatului PMP, în dosarele Microsoft şi Gala Bute, în care este acuzată de fapte de corupţie.


Sursa: România TV
Sursa foto: România TV

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii