Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie la reţeaua de energie electrică la Băneasa. Staţia de pompare a apei a rămas fără tensiune. Furnizarea apei potabile a fost sistată

ro

01 Jul, 2017 16:51 2370 Marime text
In cursul acestei zile, 1 iulie 2017, la ora 12,00, Statia de pompare a apei potabile Baneasa a ramas fara tensiune, din cauza unei avarii la reteaua la energie electrica.

In aceste conditii s-a mai putut asigura apa consumatorilor pentru aproximativ doua ore, pana la golirea rezervoarelor, insa de la ora 14,00, abonatii nu mai beneficiaza de apa. Fara energie electrica, pompele nu pot functiona, iar societatea noastra este in imposibilitatea de a asigura furnizarea de apa in conditii normale. 

Avaria a fost adusa la cunostinta furnizorului de energie electrica, care va trimite echipe pe teren, pentru remediere. De indata ce avaria la reteaua de energie va fi remediata, lucratorii RAJA vor reporni statia de pompare, urmand ca in scurt timp sa se reia si furnizarea de apa catre toti consumatorii.

"Asiguram toti abonatii afectati ca lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuitatii serviciului de alimentare cu apa la parametrii optimi, atata timp cat nu vor mai exista  intreruperi sau fluctuatii in alimentarea cu energie electrica" - au transmis reprezentanţii SC RAJA SA. .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii