Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionarea meteorologilor. Suntem sub avertizare de Cod Galben Ninsori şi viscol în judeţul Constanţa. Aşteptăm Codul Portocaliu

ro

19 Dec, 2012 02:38 2207 Marime text

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis ieri dimineaţă o avertizare de tip COD  GALBEN, valabilă începând din această noapte de la ora 02.00, până mâine la ora 20.00, în judeţele Constanţa şi Tulcea.

Fenomenele vizare: intensificări ale vântului, ninsori.

În intervalul menţionat, în Dobrogea, în sudul şi estul Munteniei şi în sudul Moldovei vântul va avea intensificări susţinute, cu rafale ce vor depăşi 60... 70 km/h.

Va ninge, cu precădere începând din după-amiaza zilei de astăzi, în judeţele Constanţa, Tulcea, Giurgiu, Ialomiţa şi Călăraşi va fi viscol, iar vizibilitatea va fi redusă.

În următoarele zile vremea va fi în răcire în toate zonele, devenind geroasă în cursul nopţilor şi dimineţilor în estul şi în centrul ţării.

ANM decide azi dacă se impune COD PORTOCALIU de ninsori

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) va decide, astăzi, dacă se impune emiterea unui cod portocaliu de ninsori, din cauza unui ciclon din Bulgaria care ar putea afecta şi România, a anunţat conducerea ANM într-o reuniune la Palatul Victoria.

Judeţele care ar putea fi afectate mai puternic de acest ciclon sunt Constanţa, Tulcea, Giurgiu, Ialomiţa şi Călăraşi.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii