Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! RAJA anunță o avarie la conducta principală cu apă lucru care ar putea îngreuna circulația

ro

24 Oct, 2015 09:23 1390 Marime text
 
Pentru remedierea unei avarii survenite în această dimineață la conducta  principală de alimentare cu apă cu diametrul de 600 mm, de pe Aurel Vlaicu, zona intersecției cu bulevardul Tomis, echipele de intervenție RAJA au blocat prima bandă, pe sensul de mers dinspre bulevardul Alxandru Lăpușneanu spre Tomis.
 
Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
 
La fața locului intervin mai multe echipe de intervenție dotate cu toate utilajele necesare.
 
Societatea RAJA le cere scuze participanților la trafic din zona respectivă, și îi asigură că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.
 
Abonații din zona de nord a orașului Constanța, ce sunt deserviți de această conductă, nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sibnet 24 Oct, 2015 10:13 Cautam colaboratori pentru activitate desfasurata pe calculator. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii trimise prin e-mail. Mesaj la sibnet@usa.com