Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atacuri teroriste la Copenhaga Cel puţin şapte persoane au fost arestate

ro

15 Feb, 2015 19:12 956 Marime text
Poliția din Copenhaga a desfășurat azi o vastă operațiune într-un internet cafe în apropiere de locul unde l-a omorât pe presupusul autor al celor două atacuri sângeroase de sâmbătă, au relatat media locale, preluate de AFP, conform Agerpres.

Cel puțin șapte persoane au fost arestate, potrivit postului de televiziune TV2. Într-o conferință de presă, poliția a indicat de asemenea că a desfășurat percheziții în mai multe locuințe din același cartier, Norrebro, unde presupusul atacator a fost împușcat de polițiști în cursul dimineții, după ce a deschis focul asupra acestora, mai notează Agerpres.

Poliția a identificat o locuință unde ar fi urmat să se ducă atacatorul după atentate.

Amintim că, un bărbat a atacat sâmbătă după-amiază cu o armă un centru cultural din Copenhaga unde se desfășura o dezbatere, omorând un bărbat din public și rănind trei polițiști. Spre miezul nopții, el a tras asupra unei sinagogi din apropiere, omorând un tânăr evreu. Ulterior, în cursul dimineții de duminică, presupusul atacator a fost împușcat mortal de polițiști, după ce a deschis focul asupra acestora.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii