Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1 Arestaţi preventiv pentru tentativă de omor, complicitate la tentativă de omor și lovire sau alte violențe

ro

08 Oct, 2015 09:49 1864 Marime text
 
Zinel Bădăruță, de 31 de ani, Ionuț Emanuel Bădăruță de 29 de ani, George Georgescu de 35 de ani și  Mihai Munteanu de 33 de ani, care sunt cercetați pentru infracțiunile de tentativă de omor, complicitate la tentativă de omor și lovire sau alte violențe, au fost prezentați, ieri, la instanța de judecată de oamenii legii, unde s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile. 

Cei în cauză, la data de 18 septembrie, ora 19.25, l-au agresat fizic pe N. V., care la momentul respectiv, a fost transportat la spitalul din Constanţa pentru îngrijiri. 

Bărbaţii au fost depuşi în CRAP Constanța.  

UPDATE 1, ora 10.43

Cei patru inculpaţi, în data de 18 septembrie, l-ar fi agresat pe Viorel Năstase şi pe membrii familiei Mercanu din Hârşova cu obiecte dure şi anume cu bâte şi săbii. Spiritele s-au încins foarte tare şi s-a iscat o adevărată hărmălaie. 

Agresorii ar fi lovit în stânga și în dreapta și ar fi rănit mai multe persoane. Nu s-a mai ţinut cont că erau şi copii şi femei de faţă. Doi bărbați agresați au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Constanța, iar medicii au declarat că unul dintre ei s-ar afla în comă. Mai mulți bărbați s-ar fi ales cu răni şi au povestit că acestea au fost provocate de săbii și topoare. O parte dintre ei recunosc că acest conflict este vechi, dar dau vina pe cei din tabăra adversă, spunând că sunt interlopi periculoși, care s-ar ocupa cu trafic de droguri și proxenetism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii