Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproximativ 300 de grame de bijuterii, confiscate în PTF Vama Veche

ro

12 Dec, 2014 09:45 1442 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în PTF Vama Veche aproximativ 300 de grame de bijuterii din metal alb posibil a fi din argint, pe care un cetăţean român intenţiona să introducă în ţară fără documente justificative.

Astfel, astăzi, în jurul orei 02.50, în PTF Vama Veche s-a prezentat pentru controlul de frontieră cetăţeanul român  Maria B,. în vârstă de 45 de ani, pasageră într-un autocar care efectuează curse regulate între Turcia şi România.

În urma controlului au fost descoperite aproximativ 300 de grame de bijuterii din metal alb, susceptibile a fi din argint, nedeclarate şi ascunse în bagajul personal al persoanei în cauză.

Femeia, domiciliată în judeţul Tulcea, care nu a putut prezenta documente de provenienţă sau autorizaţie de comercializare şi introducere în ţară a metalelor preţioase, a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat bijuteriile din Turcia cu scopul de a le oferi cadou de sărbători, unei rude din România.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării bijuteriile, în valoare de 1.650 lei, pe care le vor preda Trezoreriei Constanţa conform procedurilor legale, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu suma de 5.000 lei conform art. 18 din O.U.G. 190/2000.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii