Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Swapr Aplicația care te ajută să faci ordine în garderobă

ro

08 Aug, 2015 22:45 1146 Marime text
 
Hainele sunt o parte din identitatea oricărei femei, o modalitate unică prin care acestea își creează propriul stil și își exprimă personalitatea. Iar majoritatea femeilor sunt conectate emoțional cu propria garderobă și, nu de puține ori, se află în situația în care au un șifonier plin de haine, dar nimic de purtat. Swapr, o aplicație mobilă ușor de folosit, își propune să rezolve această problemă, ajutând utilizatoarele să facă schimb de articole vestimentare în funcție de locația acestora și stilul lor vestimentar.
 
Ideea produsului îi aparține Andreei Mihaescu, astăzi Co-Fondator și CEO al startup-ului, care a realizat că are în șifonier multe haine pe care nu le mai poartă, dar pe care nu vrea să le arunce. A descoperit inițial evenimentele de schimb de haine, însă a realizat că există numeroase constrângeri legate de dată, oră și locul în care au loc aceste evenimente, relatează yoda.ro.
 
Având deja experiență în domeniul marketing-ului pentru aplicațiile mobile, Andreea s-a hotărât să rezolve această problemă dezvoltând Swapr, așa că a format echipa și au început să lucreze împreună pentru a se asigura că femeile vor avea o garderobă nelimitată schimbând articolele pe care nu le mai poartă cu altele pe care și le doresc.
 
Și totul foarte simplu. Tot ceea ce trebuie să facă utilizatoarele este să fotografieze articolele vestimentare pe care vor să le schimbe și să încarce aceste fotografii în aplicație. Atunci când un utilizator identifică un articol vestimentar care îi place, aplicația trimite o notificare pentru a invita posesorul să își aleagă la rândul sau un articol din garderoba primului. Atunci când există o potrivire, Swapr deschide funcționalitatea de chat pentru ca utilizatorii să poate decide unde și când va avea loc schimbul propriu-zis.
 
Fondatorii startup-ului sunt trei tineri români cu experiență. Pasionată de startup-uri, vorbit în public și noi provocări, Andreea Mihaescu, Fondator & CEO, este specialist în domeniul comunicării și cea care a format echipă Swapr.


Sursa: yoda.ro
 
   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii