Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANPC a închis patru localuri de pe litoral (galerie foto)

ro

30 Jul, 2016 19:22 4989 Marime text

Inspectorii ANPC din cadrul Comandamentului Litoral 2016 au efectuat, astăzi, un control pentru verificarea respectării legislației în domeniul protecției consumatorilor.

Aceştia au verificat 15 operatori economici şi au retras din circuitul consumului uman 43 de kilograme de peşte şi produse din peşte şi 1 kg de cârnaţi picanţi în valoare de 443,5 lei. A fost oprită temporar o cantitate de 12 kg de peşte în valoare de 720 lei.

"Au fost aplicate 4 amenzi în cuantum de 20.000 lei și s-au dispus 4 măsuri de oprire temporară a prestării serviciului pentru nerespectarea condițiilor prescrise și declarate - se foloseau materii prime la care lipseau elementele de identificare și caracterizare. La actiunea de control de astazi au participat Presedintele ANPC, Bogdan Pandelica si directorul general , Paul Anghel. ANPC supraveghează permanent piaţa, astfel incat sa preintampine eventualele nereguli cu privire la drepturile consumatorilor si in perioada vacantelor.", se arată într-un comunicat al ANPC.







 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetatean 30 Jul, 2016 22:25 Sunteti platiti din impozitele si taxele cetatenilor romani si nu din spagile agentilor economici, faceti publice numele societatilor care vand alimente imputite, ca nu sunteti angajati de stat sa protejati doar neamurile si prietenii vostri, pe nostri....