Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Animax a deschis în martie trei petshop-uri noi, în Constanţa și Năvodari

ro

31 Mar, 2014 18:56 3891 Marime text
Animax a deschis în martie trei petshop-uri noi, în Constanţa, Năvodari şi Sibiu, după o investiţie de 250.000 euro, reţeaua ajungând astfel la 43 de unităţi,

Animax a deschis în martie trei petshop-uri noi, în Constanţa, Năvodari şi Sibiu, după o investiţie de 250.000 euro, reţeaua ajungând astfel la 43 de unităţi, şi are în plan alte 12 magazine noi până la sfârşitul acestui an, a anunţat retailerul.


Magazinele din Constanţa şi Năvodari sunt amplasate în cadrul centrelor comerciale Kaufland, iar petshop-ul din Sibiu este stradal, fiind situat în Centrul Vechi al oraşului.

Noile magazine au o suprafaţă totală de 150 metri pătraţi şi comercializează hrană, accesorii, acvarii, colivii, terarii, culcuşuri şi jucării, multe dintre ele fiind sub marcă proprie.

"Prin lansările din luna martie, Animax şi-a consolidat prezenţa în Constanţa lansând cel de-al patrulea magazin şi primul în Năvodari. Cererea de servicii şi produse de calitate ne-a făcut să mai lansăm un magazin în Sibiu", a declarat Adriana Aruxandei, manager dezvoltare reţea Animax.

Pentru 2014, compania vizează deschideri de magazine în oraşele Timişoara, Braşov, Cluj, Bucureşti şi Târgu Jiu. De asemenea, pentru acest an Animax estimează o creştere cu 10% a cifrei de afaceri comparativ cu 2013, când a înregistrat 13 milioane euro.

Magazinele Animax sunt deţinute de firma Pet Product Bucureşti, al cărei asociat unic este Cristian Ludovic Pop. (N.B.)

Sursa: gandul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii