Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Stoica îşi va apăra titlul mondial Superkombat- „ Îi voi da o lecţie în meciul ăsta!”

ro

23 Oct, 2015 18:15 1942 Marime text
 
Marea finală a circuitului Superkombat, cea mai importantă promoţie pe reguli K-1 din Europa, va avea loc pe 7 noiembrie la Sala Polivalentă Dinamo din Bucureşti, eveniment în cadrul căruia campionul mondial Andrei Stoica îşi va pune în joc pentru a patra oară centura la categoria super cruiser.
 
Mister KO îl va înfrunta pe câştigătorul marii finale Superkombat din 2014, din Italia, Jorge Loren, spaniolul care în cariera sa se poate lăuda inclusiv cu o victorie în faţa lui Bogdan Stoica.
 
„De obicei nu îmi place să vorbesc mult înaintea meciurilor, dar cu Bogdan, Loren a fost norocos. Îl anunţ că i s-a terminat norocul. Va fi un coşmar pentru el acest meci, nu va avea nicio şansă în faţa mea”, a spus românul care se laudă cu 25 de victorii înainte de limită din 40 obţinute.
 
Cu opt succese consecutive, Stoica e determinat să îl învingă pe KO şi pe Loren, aşa cum a făcut-o şi cu ultimii doi aspiranţi oficiali la titlul Superkombat, Moises Baute şi Fred Sikking.
 
„Îi voi da o lecţie în meciul ăsta!”, a fost mesajul transmis de campionul român pentru spaniolul cu 79 de victorii obţinute de-a lungul carierei.
 
Promotorul Eduard Irimia a anunţat că evenimentul de la Sala Dinamo, cu o capacitate de 2.500 de locuri, va programa un total de 13 confruntări, printre care şi un Mare Premiu Mondial la categoria grea.
 
„Vom avea luptători din 12 ţări, iar evenimentul va fi compus din două gale, ambele transmise la nivel internaţional în peste 100 de ţări. Ne bucurăm că am reuşit să aducem marea finală la Bucureşti, întotdeauna eşti mulţumi când ai ocazia să organizezi evenimente majore la tine acasă”, a declarat preşedintele Superkombat, potrivit unui comunicat de presă.
 
Pe lângă Andrei Stoica, în cardul galei de la Bucureşti, dintre români, mai sunt anunţate nume precum Cristi Spetcu, Claudiu Bădoi, Alexandru Negrea, Cristi Milea, Ionuţ Stanciu, Bogdan „Ciobanul” Năstase, Cosmin Ionescu, Sebastian Cozmâncă, Robert Stoica, Dumitru Topai şi Alexandru Nedelcu.
 
Evenimentul de pe 7 noiembrie va fi transmis în direct, în România, de Sport.ro, de la 19.30, iar preţul biletelor porneşte de la 30 de lei, urmând să fie disponibile de luni în reţeaua eventim.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii