Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasada SUA premiază câștigătorii concursului de clipuri video pe tema drepturilor omului

ro

23 Mar, 2016 20:19 1040 Marime text
Ambasada SUA organizează ceremonia de premiere a câștigătorilor concursului de clipuri video destinat liceenilor, numit „Drepturile noastre. Libertățile noastre. Întotdeauna.”
 
Jane Thompson, specialist în educația și dezvoltarea timpurie a copilului cu nevoi speciale, Daniela Stănculescu, șefa serviciului Turism din cadrul Departamentului pentru Cultură, Învățământ și Turism din cadrul Primăriei Municipiului București, Traian Constantin Petrescu, Director Executiv al Departamentului pentru Cultură, Învățământ și Turism din cadrul Primăriei Municipiului București, Tim McCarty și Mervin Primeaux de la teatrul non-verbal pentru hipoacuzici, Quest Visual Theatre, din SUA vor rosti alocuțiuni.
 
Primii trei câștigători vor fi premiați, iar clipurile video realizate de aceștia vor fi vizualizate în cadrul evenimentului și vor fi disponibile ulterior pe website-ul și canalul YouTube al Ambasadei SUA.
 
Acest concurs a fost lansat pe 8 decembrie 2015, pentru a marca Ziua Drepturilor Omului. S-au primit 92 de clipuri video de la 35 licee și colegii din România. Clipurile video au fost evaluate din punct de vedere al eficienţei în atragerea atenţiei asupra protejării drepturilor omului, originalității/creativității și calității clipului video de către un juriu alcătuit din americani afiliați Ambasadei SUA la București.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii