Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află mesajul lui Ion Țiriac pentru Simona Halep

ro

10 Jun, 2014 22:07 2817 Marime text
Ion Țiriac o critică pe sportiva din Constanța, arătându-se nemulțumit de modul în care Simona Halep s-a comportat dupa finala de la Roland Garros, pierdută în fața rusoaicei Maria Șarapova.

Potrivit GSP,  Ion Țiriac nu vede cu ochi buni programul Simonei Halep.

„Este important ca, după finala pierdută, Simona Halep să intre în rândul câștigătorilor de mari turnee în mod regulat. Cred că era mai bine să nu se trambaleze în România, să mearga acasă, să rămână și să se pregatească, să nu piardă timpul pe drumuri", a afirmat Ion Țiriac pentru GSP.

„Diferența dintre tenismanii mari si cei foarte mari e aceea că supremii nu-și pierd niciodată concentrarea de pe obiectivele lor, rămân în priza și între turnee", a adăugat Ion Țiriac.

Succesul pe mai departe al Simonei Halep depinde de puterea ei de a rămâne concentrată. „Cred că totul depinde acum de context, de cei din jur și de puterea ei de a rămâne concentrată. A avut o șansă să înmulțeasca totul cu trei, orice contract de sponsorizare ar fi fost întreit, dar Simona trebuie să treaca peste amărăciune și să-și păstreze garda sus în privinta tentațiilor de a o lasă mai ușor", a conchis Ion Țiriac.

Sursă foto: ampress.ro


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constanteni 11 Jun, 2014 08:41 Nu ne intereseaza comentariile acestui mos lacom, plin de rautate si invidie.Pleaca !