Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update Accident rutier grav între Castelu şi Poarta Albă. Doi morţi (video)

ro

10 Aug, 2013 18:12 8027 Marime text
Salvatorii de la Serviciul de Descarcerare al ISU Constanţa au fost solicitaţi pentru scoaterea dintre fiarele contursionate ale unei maşini a trei victime.
Două persoane sunt deja decedate spun angajaţii de la ISU.
Tragedia are loc între Castelu şi Poarta Albă.
În accident au murit doi tineri după ce maşina condusă de o fată de 20 de ani a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea drumului.  Oficial: La data de 10 august a.c., în jurul orelor 17.30, F. L. ( fată, 20 ani, din sat Nisipari, jud. CT )  a condus un autoturism pe DN 22 C, dinspre Constanţa către Medgidia şi ajungând la Km 33 + 400 metri, din cauza neatenţiei în conducere şi a vitezei excesive a pierdut controlul direcţiei către partea stângă a sensului de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune lateral stânga cu un copac.         În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a lui  F. L. şi a lui S. M. ( bărbat, 25 ani, din sat Nisipari, jud. CT ), pasager dreapta faţă şi vătămarea corporală uşoară a lui T. I. L. ( bărbat, 24 ani, din sat Nisipari, jud. CT ), pasager pe bancheta din spate în autoturism  

UPDATE1

Singurul cu răni uşoare este pasagerul din spate. Conform unor surse, acesta le-ar fi povestit poliţiştilor că fata conducea maşina şi îşi pensa sprâncenele în momentul în care a intrat într-o depăşire. Din cauza vitezei a izbit violent un copac de pe marginea drumului. Lucica Filote din Nisipari şi Mihai Spirolari şi-au pierdut viaţa pe loc. Pasagerul de pe bancheta din spate a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Constanţa.

UPDATE2

Potrivit facebook, Lucica terminase ca şi Mihai, Liceul Agricol Poarta Albă, băiatul fiind cadru militar la Ministerul Apărării Naţionale. Tot conform sursei mai sus citate, Lucica şi Mihai erau iubiţi. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andrei valentin 13 Aug, 2013 01:22 daca tot dati o stire postati varianta adevarata potrivit declaratilor celui care traieste decedatul mihai spirolari se certa cu iubita lui si ia tras de volan