Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav Trei tineri au murit şi alţi cinci au fost răniţi

ro

15 Feb, 2015 09:14 1919 Marime text
Trei persoane au murit şi alte cinci au fost rănite, noaptea trecută, în urma unui accident produs în judeţul Bacău, după ce un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, băut, s-a ciocnit cu o maşină la volanul căreia se afla un poliţist de 36 de ani, informează Mediafax.

Potrivit poliţiştilor băcăuani, accidentul a avut loc pe DN 2F Bacău - Vaslui, în localitatea Zăpodia, după ce două maşini, una înmatriculată în Anglia şi condusă un tânăr de 22 de ani, care se întorcea de la discotecă împreună cu alţi cinci prieteni, şi alta condusă de un poliţist de 36 de ani, aflat la finalul concediului de creştere a copilului, au intrat în coliziune, relatează Mediafax.

În urma impactului, poliţistul şi două tinere de 22 de ani din autoturismul înmatriculat în Anglia au murit, iar alte patru persoane din cele două maşini, inclusiv şoferul de 22 de ani, au fost rănite, fiind preluate de mai multe ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău..

„Şoferul în vârstă de 22 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,29 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili condiţiile şi împrejurările în care a avut loc accidentul”, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului maşinii înmatriculate în Anglia, pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.


Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii