Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Mario Gheorghe avea 26 de ani şi lucrarea la unitatea militară de la Kogălniceanu Accident grav la intrarea în Medgidia dinspre Valea Dacilor (galerie foto)

ro

10 Aug, 2015 09:37 8543 Marime text
 
 
Un accident rutier grav s-a petrecut, în urmă cu nici jumătate de oră, pe DJ 381, la intrarea în Medgidia dinspre Valea Dacilor.

În accident au fost implicate o maşină şi o motocicletă.

Din primele informaţii, motociclistul este decedat, iar o altă persoană este resuscitată în aceste momente de un echipaj de medici de la Ambulanţă.

UPDATE


Motociclistul se numeşte Mario Gheorghe şi era cunoscut ca un împătimit al bolizilor pe două roţi. El lucra la Unitatea militară de la Mihail Kogălniceanu.

UPDATE ora 10.03


Motociclistul a fost declarat decedat încă de la sosirea primului echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Medicii au încercat aproape o oră să îl resusciteze pe şoferul, în vârstă de 62 de ani, de pe maşina marca Dacia 1310 care a fost implicată în accident, însă, în final şi acesta a fost declarat decedat. Vinovat de produceerea tragediei ar fi chiar el. Tânărul motociclist avea 26 de ani şi era din Medgidia.

Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii