Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Accident cu trei maşini în Eforie Nord. Două victime

ro

14 Oct, 2014 08:25 1895 Marime text
Serviciul Rutier Constanţa informează că un accident rutier a avut loc în Eforie Nord, la intersecţia dintre străzile Spiru Haret cu George Coşbuc. Din primele informaţii, în incident au fost implicate trei autoturisme. Este posibil ca mai multe persoane să fie rănite. Echipajele ale poliţiei rutiere, dar şi două ambulanţe se îndreaptă acum spre locul faptei. Vom reveni cu amănunte

UPDATE. Comunicatul Poliţiei Rutiere Constanţa
Astăzi, în jurul orelor 08:00, o femeie de 45 ani, din Eforie Nord, a condus un autoturism pe strada George Coşbuc din Eforie Nord, dinspre strada I.G. Duca către strada Plantelor. ajungând la intersecţie cu strada Spiru Haret, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier „OPRIRE „, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu o autoutilitara, condusă de un bărbat de 25 ani, din Constanţa. Tânărul des deplasa pe strada Spiru Haret, dinspre DN 39 către strada Gheorghe Doja. În urma coliziunii autoutilitara, a fost proiectată într-un autoturism, ce se afla staţionat.  
           În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a primei conducătoare auto şi a unei femei de 72 ani, din Eforie Nord, pasageră în primul autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii