Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A vrut să salveze câinii străzii şi a fost reţinut

ro

17 Aug, 2017 10:14 2268 Marime text
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, printr-un apel la numărul 112, că pe o stradă din Constanța a avut loc un conflict spontan între trei bărbați și cinci lucrători ai unei firme de ecarisaj, care se deplasau cu o autoutilitară.

În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din orașul Năvodari, care ar fi amenințat cu acte de violență lucrătorii firmei de ecarisaj, iar ulterior a spart geamul autoutilitarei și a eliberat câinii.

Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cetatean 17 Aug, 2017 20:04 Foarte bine a facut , nu asa se solutioneaza problema animalelor fara stapan. In 2016 am facut acelasi lucru in zona in care locuiesc. Vizionati videourile cu conditiile in care sunt tinute aceste animale , locatii insalubre , infometati si lipsiti de apa si modurile in care sunt ucisi. Sunt sume uriase furate de catre primarii si aceste firme contractate ... nenorocire impinsa la extrem de catre asa zisele autoritati.