Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 20.39. Naştere în maşină. Caz cutremurător în a doua zi de Paște! A venit cu nou-născutul într-o pungă, la Spitalul Judeţean Constanţa

ro

13 Apr, 2015 20:34 2157 Marime text
 
Caz cutremurător în a doua zi de Paşte! O femeie din Constanţa a născut singură acasă şi a venit cu copilul într-o pungă la Urgenţa Spitalului Judeţean,
Potrivit reporterntv.ro, fătul din sacoșă era mai mult mort decât viu și a fost preluat imediat de cadrele medicale pentru a i se îacorda îngrijirile necesare.
În acest moment, bebelușul este la Terapie Intensivă la fel ca mama. Aceasta a avut nevoie de o intervenție chirurgicală având în vedere că nașterea nu a fost sub supravegherea specialiștilor.
Doctorii spun că este o adevărată minune că cei doi au reușit să scape cu viață și să ajungă la spital, mai menţionează sursa citată.

UPDATE 20.39

Potrivit declaraţiilor doctorului Rodica Tudoran, şefa UPU, a fost vorba despre o naştere în maşină. "Din informaţiile pe care le avem până la acest moment, se pare că a fost vorba despre o naştere în maşina proprietate personală. Copilul trăia atunci când a fost internat. Mai multe detalii însă vor fi date publicităţii mâine dimineaţă, aşa cum a precizat managerul Dănuţ Căpăţînă".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii