Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A susținut concerte în diverse locații ale orașului Giulianova Fanfara RAJA „Muzica Apelor”, apreciată la Festivalul Internațional de Fanfare

ro

01 Jun, 2014 16:37 2120 Marime text
La Giulianova, în Italia se desfășoară, în perioada 29 mai - 3 iunie, cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional de Fanfare.

Emoții mari au și membrii fanfarei SC RAJA SA – „Muzica Apelor”, care participă la acest festival pentru prima dată.

Potrivit unui comunicat, în concurs s-au înscris 24 de fanfare din toată lumea. Printre țările participante se numără Italia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Polonia, Croația, Bulgaria, Lituania, Ucraina, Japonia, România.

Fanfara  „Muzica Apelor” participă la secțiunea Fanfare Clasice, cei 24 de mebrii trebuind să susțină două etape: concert și show.

„La spectacolul susținut ieri seară – partea de concert, spectatorii, dar și reprezentanții juriului au aplaudat prestația în picioare minute în șir, concertul fiind considerat un adevărat triumf. Din repertoriu fac parte diverse marșuri militare, melodii populare, dar și arii celebre (Valurile Dunării, Arii din Muntenia, Joc Dobrogean, etc)”, se menționează într-un comunicat de presă.
Pe data de 3 iunie 2014 urmează cea de-a doua etapă, partea de show, unde constănțenii însoțiți și de o echipă de dansatori profesioniști au pregătit un moment incendiar.
În afara concursului, toate echipele de fanfare participante susțin numeroase concerte în aer liber, în diverse locații ale orașului Giulianova.
Membrii juriului s-au arătat încântați de aceste prestații și au apreciat pozitiv toate concertele de până acum.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii