Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de oameni s-au mobilizat pentru a o salva A murit Daniela Vlădoiu, mămica bolnavă de cancer

ro

07 Sep, 2015 11:53 3489 Marime text
 
Daniela Vlădoiu, tânăra din Buzău diagnosticată cu cancer, alături de care sute de persoane s-au mobilizat în lupta cu boala, s-a stins din viaţă, azi-noapte, informează stiridebuzau.ro. Vestea tristă a apărut pe contul de Facebook creat special de rudele și prietenii bolnavei pentru a strânge fonduri necesare unor operații. Avea 27 de ani şi era mama unui băieţel de 3 ani, care va rămâne în grija tatălui şi a bunicilor. 

„Cu durere în suflet vă anunț că Daniela nu mai este printre noi. Ne este greu să acceptam realitatea, dar lupta cu această boală a fost mult prea dură cu Daniela. Ne trec o mie de gânduri, o mie de întrebări, de ce ea, de ce acum, de ce nu săa făcut o minune pentru ea, de ce??? Numai Dumnezeu știe.... A rămas un copil de doar 3 anișori fără mămica lui, a rămas o familie în durere. Nu îmi găsesc cuvintele, nu știu ce pot să mai spun, credeam în ea, credeam în Dumnezeu că va face o minune și o va lăsa pe acest pământ! Dormi în pace suflet drag, nu te vom uita niciodată, ai fost și vei rămâne o luptătoare pentru noi. Dumnezeu să o ierte!”, este cel mai recent mesaj postat pe contul Danielei, intitulat „O nouă șansă la viață pt Daniela”, potrivit stiridebuzau.ro.
 
Daniela a fost depistată şi operată de cancer de col uterin, În urmă cu circa un an. După intervenţie, a făcut chimioterapie, însă după patru luni boala a recidivat şi i-a afectat rinichii, motiv pentru care i-a fost montată o nefrostomă într-unul dintre rinichi pentru a putea urina. În acelaşi timp, a făcut şi dializă. Numai că boala nu s-a lăsat învinsă, iar tumorile din zona abdomenului s-au mărit foarte mult. La scurt timp, medicii i-au depistat Danielei şi tromboze axiale, mai multe cheaguri de sânge pe artera plămânului, motiv pentru care doctorii din România nu i-au mai dat nicio şansă la viaţă. 
 
A avut şansa de a merge la o clinică din Turcia, unde a stat internată luni de zile. Aici a primit mai multe tratamente şi a fost suspusă la mici intervenţii chirugicale. Din păcate, nici tratamentul oferit de medicii turci nu au mai putut-o salva pe Daniela, care s-a stins din viață, azi-noapte, în casa părinților ei.



Sursa: stiridebuzau.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii