Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Percheziții în București și Ilfov, pentru infracțiuni de corupție - Cancan TV SRL este pe listă

ro

07 Oct, 2015 11:15 1757 Marime text
 
Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție, comise  în perioada 2010-2015.
 
În cursul zilei de 7 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 26 locații situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, dintre care una este  sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăți comerciale.
 
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
 
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.
 

UPDATE, 12.05:

Una din firmele la care se efectuează percheziții este Cancan TV SRL, în zona Băneasa. De asemenea, percheziții se fac și la mai multe cabinete de avocatura. Politicieni și patroni de presă ar fi implicați în trafic de influență și spălare de bani, susțin surse judiciare. Cancan TV produce emisiuni de televiziune cu profil monden, iar despre patronii Cancan s-a vorbit în dese rânduri că ar fi apropiați de celebrul grup de la Monaco, un grup de influenți politicieni și oameni de afaceri, potrivit hotnews.ro.



Sursa foto: ph-online.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii