Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seară folk la malul mării

ro

05 Aug, 2013 12:58 2996 Marime text
Pe plaja din Năvodari a avut loc, noaptea trecută, unul dintre cele mai importante evenimente de muzică folk autentică. Artişti importanţi din acest segment, printre care trubadurul folk-ului, Puiu Crețu și clujeanul Emeric Imre, au întregit peisajul relaxant de vacanță, cu cele mai frumoase versuri despre mare, pe acorduri lente de chitară. Așadar, turiștii au avut parte de o seară cu adevărat specială.
“Și în muzica folk se întâmplă mici schimbări [...] adică [...] majoritatea folkiștilor de astăzi încearcă să cânte în tot felul de formule [...] și asta câteodată e foarte, foarte bine. Cei nostalgici rămân cu dragostea pentru un om cu o chitară [...] mă bucur că vin tineri din ce în ce mai mulți înspre genul acesta de muzică”, a declarat Emeric Imre.
Acordurile de chitară au răsunat până spre miezul nopții.
„Locația este minunată [...] se pretează pentru acest gen de manifestări [...] folk la malul mării, mereu va da bine”, a spus artistul folk Vasile Bancea.
Fiecare dintre artiștii care au urcat pe scenă a creat o stare aparte publicului.
„Eu spun mereu acasă, acasă la Năvodari [...] unde este extraordinar, o plajă superbă, oameni frumoși [...] amenajarea este așa cum ar trebui să arate o stațiune, zic eu, pentru cei care vin cu sufletul. Nu sunt condițiile acelea pe care le vezi în filme, dar sunt condițiile acelea extraordinare pe care trebuie să le găsești acolo unde vii să te simți bine cu familia, cu prietenii [...] un nisip curat, o mare curată [...] vă felicit pentru asta”, a spus și artistul Adrian Bezna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii