Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută adjunct la IPJ Constanța

ro

10 Aug, 2014 16:45 2367 Marime text
Post vacant la conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, după ce comisarul șef Camil Manea a cerut să se întoarcă la Direcția Generală Anticorupție. 

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române urmează să stabilească modalitatea prin care se va ocupa postul de adjunct al IPJ Constanța.
Postul de adjunct al IPJ Constanța a rămas liber de pe data de 5 august, când comisarul șef Camil Manea le-a strâns mâna colegilor de la IPJ, pentru a se întoarce la DGA. 

La Constanța, Inspectoratul este condus de comisarul șef Bogdan Despescu, alături de prim-adjunctul comisar șef Adrian Rapotan.

“Nu mai este de zilele trecute. La cererea dumnealui s-a mutat la  Direcția Generală Anticorupție. Rămâne un post vacant și mai departe ce dispune Inspectoratul General al Poliției Române, pentru că numirea intră în competența Inspectoratului General, pe baza unei proceduri.”,  a declarat cms șef Bogdan Despescu, șeful IPJ Constanța.

Cei de la IGPR vor stabili, de luni, circumstanțele în care se va desfășura concursul pentru ocuparea funcției de conducere a structurii de la malul mării.

 
 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii