Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O dramă incredibilă a ieşit la iveală la Medgidia (video)

ro

05 Feb, 2013 11:04 3905 Marime text

litoral_tv_sigla.jpgO dramă incredibilă a ieşit la iveală la Medgidia, unde un adolescent de 15 ani a violat o copilă cu doar 2 ani mai mică. Băiatul a ademenit-o spunând că tatăl ei are nevoie de ajutor şi a agresat-o sexual într-o groapă de la marginea oraşului.

Copila de 13 ani a crezut vorbele băiatului de care nu era străină şi a decis să il însoţească până la locul unde se afla tatăl ei. Băiatul îi spusese că acesta se află într-o stare avansată de ebrietate și are nevoie de ajutor ca să ajungă acasă. Îngrijorată, minorei nici prin cap nu i-a trecut ce avea să se întâmple. Ajunşi într-un cartier de la marginea Medgidiei, tânărul de 15 ani a pus-o la pământ şi a violat-o.

Când a descoperit nenorocirea familia a mers glonţ la poliţie. Acum aşteaptă rezultatele investigaţiilor de specialitate pentru ca agresorul să fie tras la răspundere.

Soarta minorei va fi stabilită în funcţie de raportul medico legal. Dacă se dovedeşte că familia a fost neglijentă există posibilitatea ca fata să fie luată în grija statului. Cât despre agresor, acesta este cercetat penal şi riscă ani grei de închisoare.

Reporter: Selda Asan ; Imagine: Valentin Cerbanescu

Sursa: Litoral TV

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii