Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Victorie categorică pentru rugby-știi năvodăreni!

ro

05 Oct, 2013 15:15 2211 Marime text
Rugby-știi de la Clubul Sportiv Năvodari au încheiat Campionatul în forță. Au învins categoric acasă, pe Stadionul Legmas, cu 21-7, formația Universității Aurel Vlaicu din Arad și și-au luat revanșa pentru înfrângerea din tur. Meciul a contat pentru ultima etapă a turneului play-out din eșalonul doi al rugby-ului românesc, Divizia Națională de Seniori.
„ Vom face o figură mult mai frumoasă decât în acest sezon. În sezonul actual am fost mulți jucători tineri și noi veniți la echipă și a durat până ne-am omogenizat. Cu siguranță, în sezonul următor, va fi mult mai bine. „ a spus jucătorul Mihăiță Zainea, CS Năvodari.
După ce și-au asigurat prezența în Divizia Națională și pentru sezonul următor, rugby-știi din Năvodari au acum planuri mari. Așteaptă tragerile la sorți pentru a-și afla adversarii din prima etapă a Cupei României și se gândesc chiar la promovarea în primul eșalon, Superliga Națională, toamna următoare, la sfârșitul ediției viitoare de Campionat.
„ În ediția viitoare sperăm să prindem un loc în play-off, să putem să ne batem pentru promovare în prima Ligă. Acum așteptăm tragerea la sorți pentru meciurile din Cupa României.   „ a afirmat antrenorul CS Năvodari, Cristi Husea.
Bucovina Suceava și Rugby Club Municipal Galați joacă duminică ultima partidă din play-out-ul Diviziei Naționale de Seniori la rugby.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii