Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Un hotel din stațiunea Mamaia a fost executat silit

ro

30 Oct, 2013 21:16 3816 Marime text
Unul dintre cele mai vechi hoteluri din Mamaia, aflat în nordul stațiunii, a fost vândut, la începutul lunii septembrie, în cadrul celei mai mari licitații publice din istoria Administrației Finanțelor Publice Constanța.
 
În prezența executorului judecătoresc și a jandarmilor, noul proprietar a cerut punerea în posesie a unui dintre cele mai vechi hoteluri din Mamaia, decizie contestată de fostul manager, care nu înțelege graba executorului și acuză mai multe vicii de procedură.
 
“ Am făcut investiții și amenajări în hotel cu bani luați din șase credite. Pentru 50,000 de euro neplătiți în timp util m-au executat. S-a vândut hotelul la licitație. ” a afirmat managerul hotelului, Carmen Pătroiescu.
 
Hotelul este cotat în proporţie egale la 2, respectiv 3 stele, are 175 de camere şi a fost scos la vânzare după ce firma nu a mai putut să achite la timp o rată de 50.000 de euro dintr-un credit bancar. Deși s-a cerut o reeșalonare a plăților, societatea fiind la cel de-al șaselea credit, banca a demarat procedura de executare, iar la începutul lunii septembrie hotelul a fost achiziționat, prin licitație publică, pentru suma de 2,26 milioane euro. Fostul manager al hotelului reclamă faptul că executarea silită are loc prematur, în condițiile în care noul proprietar nu a achitat încă suma de achiziție, iar termenul limită a fost prelungit inexplicabil. Mai mult, aceasta îl acuză pe noul propietar că a recurs la amenințări verbale, jigniri și șantaj.
 
“ Termenul de plată s-a prelungit de la 30 de zile la 60 de zile cu plata în rate. Termenul expiră pe 8 noiembrie, dar executarea s-a făcut mai devreme. ” a precizat managerul hotelului, Carmen Pătroiescu.
 
Deși se afla la fața locului, noul propietar a refuzat să comenteze în vreun fel situația creată, mulțumindu-se să asiste la modul în care are loc evacuarea silită.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii