Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Ucigași cu sânge rece

ro

27 Aug, 2014 21:20 2005 Marime text
Au ucis trei persoane cu un sadism greu de neimaginat, iar acum ajuns în spatele gratiilor. Este vorba de doi tineri din județul Ialomița care au fost acuzați de Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, de „omor calificat”. Una dintre victime, ar fi putut fi salvată, însă cel care a bătut-o cu bestialitate a preferat s-o privească cum se stinge, în loc să sune după ajutor.
 
Unul dintre cei doi ialomițeni acuzați de procurorii Parchetului Județean de «omor calificat» este Gheorghe Paul Mugurel. Era cunoscut de vecini ca fiind un mare amator de alcool și cu un comportament extrem de agresiv. De fiecare dată când bărbatul întrecea măsura cu băutura, devenea recalcitrant și își vărsa supărarea pe apropiații săi. Așa s-a întâmplat și în luna mai, când și-a băgat în spital bunicul, iar la câteva zile distanță și-a luat la pumni bunica. Țipetele disperate ale femeii i-au alertat pe vecini, care au chemat de urgență Poliția și Ambulanța. Femeia a ajuns la Spitalul Municipal Urziceni, iar apoi la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, în stare de inconștiență. Din păcate, după câteva zile de spitalizare, femeia a murit.
 
Declarația pe care agresorul le-a dat-o polițiștilor este de-a dreptul halucinantă. ”M-a enervat! Le-a spus unor băieți că s-a ascuns în pod și asta m-a enervat. I-am dat două palme foarte tare! M-am ascuns în niște buruieni din spatele casei să nu mă ia Poliția, apoi m-am ascuns în pod”, a declarat individul. Acum, acesta va petrece în închisoare până la 25 de ani. La rândul său, ialomițeanul Georgian Oncescu este acuzat de «omor calificat» de către procurori.
 
Povestea din spatele faptei sale este la fel de cutremurătoare. El este cercetat pentru faptul că a omorât doi bătrâni, din comuna Movilița, vecini cu el. Motivul: bătrânii îi promiseseră acestuia că îi vor lăsa gospodăria moștenire și s-au răzgîndit. Enervat de gestul oamenilor, el a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat mortal vecinul, după care și-a bătut vecina.
Sursă foto: urziceniultau.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii