Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Se schimbă regulile de circulație în Mamaia

ro

20 Sep, 2013 15:05 2931 Marime text
Începând de vineri, semnalizarea rutieră din stațiunea Mamaia s-a schimbat. Șoferii vor putea să circule mai repede, viteza maximă admisă fiind mărită de la 50 la 70 de km/h. Astfel, traficul din direcția Pescărie spre Năvodari se va desfășura pe două benzi de circulație, cu prioritate față de celelalte direcții. În stațiunea Mamaia vor fi disponibile aceleași trei benzi de circulație pe ambele sensuri.

“O astfel de decizie se ia în fiecare an după încheierea sezonului estival. Este și normal să ridicăm pragul de viteză în Mamaia în afara sezonului estival pentru că nu avem așa o mare fluență de autovehicule.”, a declarat Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Rutier Constanța.
De asemenea, șoferii vor putea efectua manevra stânga la intersecția Bulevardului Mamaia cu Bulevardul Aurel Vlaicu, acest lucru nefiind posibil pe durata sezonului estival.

“Se modifică și felul în care este sistematizată intersecția Bulevardul Mamaia cu Bulevardul Aurel Vlaicu. În momentul în care ne vom apropia de deschiderea sezonului estival în anul 2014, vom reveni la măsurile pe care le-am avut până astăzi.”, a declarat Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Rutier Constanța.
Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța a dat vineri aviz favorabil propunerii Serviciului de Sistematizare Rutieră din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii