Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Proconsul a concertat într-un club constănțean (galerie foto)

ro

10 Mar, 2014 14:55 1822 Marime text
Proconsul a susținut duminică seară un concert caritabil ce face parte din proiectul “Music for Autism”. Ziua Femeii a fost prelungită de solistul trupei Proconsul care le-a dedicat concertul doamnelor și domnișoarelor aflate în clubul constănțean. Nu au fost uitați nici fanii trupei, care au avut șansa de a se urca pe scena și a cânta alături de Bodo. Fondurile strânse în urma concertului vor fi donate Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Albatros”.
 
“Am încercat să facem un mic laborator pentru cofetărie și patiserie pentru integrarea profesionala a copiilor de acolo. Încercăm să desfășurăm în continuare campania “Music for Autism” pe 2014”, a declarat Veronica Neguțu, organizatoarea evenimentului.
 
Și pentru că doar ce a trecut 8 martie, cea mai nouă piesa a îndrăgitei trupe pop-rock, “Ești fata pentru care cânt” a fost dedicată fanelor.
 
“Toate concertele noastre transmit aceeași stare, toate, absolut toate, pentru că în mod normal caritatea noastră, mă rog, cântâm fără să fim plătiți, dar avem prieteni aici. Câteodată ne place să facem concerte gratis, și încărcătura noastră depinde nu de caritatea pe care o facem, ci de publicul din sală și în primul rând de Dumnezeu”, a spus Bodo, solistul trupei Proconsul.
 
Prețul unui bilet a fost de 40 de lei. Banii se vor duce la copiii diagnosticați cu autism, tublurări asociate sau tulburaări motorii. Concertul Proconsul face parte din proiectul “Music for Autism”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii