Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Oceanic club, la ceas aniversar

ro

22 Feb, 2014 16:27 2322 Marime text
Oceanic club a împlinit 22 de ani de când desfășoară programe de explorare și protejare a biodiversității. Pentru a marca acest eveniment, membrii clubului s-au reunit seara trecută într-un pub din oraș, unde au luat parte și la un recital folk.
Organizația non-guvernamentală Oceanic club, a sărbătorit un dublu eveniment, 22 de ani de la înființare și zece ani de parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”. Pentru a sărbători dublul eveniment într-un mod specific, voluntarii s-au reunit într-un pub din Constanța și au discutat despre pasiunea și dăruirea care îi determină să se implice în activități de conservare a biodiversității.

“22 de ani înseamnă mult și ca timp și ca evoluție. Am început, cum am mai spus-o și îmi place să o repet, ca o joacă de copii și am ajuns să o transformăm într-o chestier foarte serioasă, am ajuns să facem cercetare la un nivel academic dintre cele mai înalte alături de cei mai buni specialist din România și și din lume”, a declarat Răzvan Popescu, director coordonator Oceanic Club.
Pentru că membri Oceanic club sunt foarte activi, au demarat și un proiect intitulat Delfini și Oameni - Dolphin Watching, ce reprezintă o alternativムdurabilムde dezvoltare a turismului de pe litoralul românesc.

“Eu însămi ca turist m-am întâlnit în alte destinații cu delficii, am înotat cu delfinii în alte țări și sunt foarte interesată chiar și la agenția mea de turism să punem în vânzare și să oferim tusiștilor noștri acest gen de activitate, iar Oceani Club este una dintre organizațiile care și-a câștigat un renume binecunoscut în această activitate de protejare și de monitorizare a delfinilor din Marea Neagră”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii.
Cei care vor să se implice în acțiunile derulate de Oceanic Club, și să devină voluntari, se pot adresa organizației prin email la adresa club@oceanic.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii