Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Obţinerea a 5% la europarlamentare nu este imposibilă

ro

19 Nov, 2013 15:31 1286 Marime text
Chiar dacă vor candida, în premieră, pe liste proprii pentru alegerile europarlamentare, femeile din Partidul Conservator se angajează să obţină pragul electoral. Angajamentul a fost luat în cadrul emisiunii “Radiografia Zilei”, de către preşedintele organizaţiei judeţene de femei PC Constanţa, Liliana Rahău şi omologul de la municipiu, Mariana Bolcheş.
 
Mihaela Ciorbaru – “Scoate PC Constanța 5% la europarlamentare?”
“Nu este imposibil. Poate și constănțenii își vor dori altceva, iar noi vom scoate niște oameni credibili.”, a declarat în direct la “Radiografia Zilei”, Liliana Rahău, preşedinte organizaţia judeţeană PC Constanţa.
“Cu siguranță vom reuși, că femeile în general sunt puternice, și au demonstrat-o de fiecare data în viață [...] îi vom face pe colegii noștri să ne asculte, și să obținem acel 5%, că mă gândesc că acel 5% nici nu este prea mult. Că n-am obținut procentajul până acum, înseamnă că n-am fost organizați foarte bine. Dar dacă ne vom organiza foarte bine și vom urma strategiile pe care noi le avem acum, zic eu cu siguranță că nu e prea mult 5%.”, a declarat în direct la “Radiografia Zilei”, Mariana Bolcheş, preşedinte organizaţia municipală PC Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii