Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Noul an școlar, inaugurat la Mihai Viteazu

ro

15 Sep, 2014 15:42 2214 Marime text
Anul şcolar a debutat cu bine în comuna constănțeană Mihai Viteazu, în prezența primarului Gheorghe Grameni. Dorinţa directorilor şi a primarului a fost ca toţi elevii să vină cu uniforme la şcoală. Dorinţa directorilor şi a primarului a fost ca toţi elevii să vină cu uniforme la şcoală.
“Vă rog din tot sufletul ca orice probleme aveți și nu puteți să le rezolvați în școală, ușa biroului meu este deschisă, dar nu vă faceți dreptate singuri. Și vă mai rog ceva, copii să vină cu uniforme la școală.” a declarat Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu.
Salariul mic le poate pune impedimente profesorilor care predau la distanţă mare faţă de localităţile unde domiciliază. Este şi cazul mai multor cadre didactice din Mihai Viteazu. Din fericire această problemă a fost rezolvată. Mai mult decât atât, toate şcolile au fost renovate în vacanţa de vară, iar rezultatele sunt vizibile. 
“Fiind o distanță foarte mare între Constanța și Mihai Viteazu și salariile fiind atât de mici, suntem nevoiți să dăm jumătate din salariu pe abonamentele de transport. Cu sprijinul domnului primar ne putem desfășura activitatea în cele mai bune condiții. ” a spus Mituţa Borcan, directorul liceulului Tehnlogic ,, Mihai Viteazu“.
„Toate cadrele vin din orașele Năvodari și Constanța și sunt obligat să le decontez transportul, pentru salariile pe care le au sunt mici și jumătate din salariu trebuie cheltuit pe transport.” a afirmat Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu.
Elevii s-au arătat bucuroşi de faptul că şcoala a început, dar cel mai mult au fost încântaţi de felul în care arată clădirea în care vor învăța.
Autorităţile locale speră ca tot acest efort să se regăsească în rezultatele elevilor la sfârşitul anului şcolar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii