Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Laboratorul campionilor la tenis de masă

ro

19 Feb, 2014 14:57 2386 Marime text
Constanța a fost și continuă să fie un punct important în tenisul de masă românesc. În sala de tenis de masă de la LPS Nicolae Rotaru au deprins tainele acestui sport numeroși campioni. Activitatea febrilă din sală, este un argument serios că aici se muncește cu pasiune și dăruire. Antrenoarea Liliana Sebe lucrează cu peste 30 de micuți, cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, care visează să calce pe urmele lui Andrei Filimon, Elisabeta Samara sau Iulia Necula.

“În acest moment, în sală avem aproximativ 30 de sportivi începători pe care i-am selecționat de la diferite școli. Am făcut selecție la începutul anului, la sfârșitul anului trecut la începutul anului acesta și sunt în jur de 30 de copii începători”, a declarat Liliana Sebe, antrenor LPS Nicolae Rotaru.
Alături de Liliana Sebe sunt de ani de zile și tehnicienii Viorel Filimon, antrenorul echipei naționale feminine a României și Stelian Hașoti. Cu toții încearcă să păstreze tradiția și să pregătească viitori campioni. Îmbucurător este faptul că micuții vin la sală cu entuziasm și cu dorința de a face sport de performanță. Nu toți vor ajunge campioni, dar sigur vor iubi mișcarea și vor deveni oameni educați și mai ales sănătoși.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii