Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Karate pentru Moș Crăciun

ro

15 Dec, 2013 14:51 2615 Marime text
În nenumăratele lui escale din această lună, Moș Crăciun a poposit și la cluburile de karate Diamant din Năvodari și Karate Tradițional din Valu lui Traian. Peste 40 de mici sportivi s-au întrecut în Cadrul Cupei Moș Crăciun, primind daruri din tolba moșului și medalii pentru activitatea din acest an. Spiridușii moșului au fost de această dată antrenorii Ilie Marinca și Elena Nache.

„Venind mai devreme Moș Crăciun, am hotărât să-i premiem pe data de 15 pentru activitatea pe care au depus-o și pentru munca pe care ne chinuim să o facem în echipă, să-i facem să devină din ce în ce mai buni [...] stâlpi pentru societate”, a declarat Elena Nache, antrenor Karate Tradițional.
„Avem desfășurată o activitate sportivă între două cluburi ... scopul nostru este de a aduna cât mai mulți sportivi în sala de sport, tot ce înseamnă activitate sportivă, copii care iau medalii de aur atât pe plan național cât și internațional”, a declarat Ilie Marinca, antrenor Diamant.
Printre cei premiați ne-am numărat și noi, repezentanții postului de televiziune Litoral TV. O cupă și câte o medalie ne-au fost conferite de cele două cluburi.

„Acord Cupa Moș Crăciun pentru activitatea dânșilor și pentru sprijinul pe care ni-l acordă de fiecare dată când apelăm la dânșii”, a declarat Ilie Marinca.
Sala de sport de la Școala generală George Enescu din Năvodari, cea care a găzduit Cupa Moș Crăciun, a fost luată cu asalt de părinți și bunici, dornici să asiste la evoluțiile încântătore ale micuților sportivi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii