Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv ANL-uri pentru tinerii din Cumpăna

ro

08 Aug, 2014 19:44 2192 Marime text
Construcţia a şaisprezece noi locuinţe ANL a fost terminată în comuna Cumpăna. Primarul Mariana Gâju a efectuat recepţia camerelor şi a înmânat în cadrul unei ceremonii cheia apartamentelor tinerelor familii care au îndeplinit condiţiile pentru primirea unei astfel de locuinţe. Autorităţile locale din Cumpăna au întâmpinat greutăţi în efectuarea recepţiei apartamentelor. Conform primarului, acestea au apărut din cauza Inspectoratului de Stat în Construcţii. Instituţia nu ar fi dorit să permită darea în folosinţă a locuinţelor decât după terminarea construirii tuturor celor şaizeci şi patru de apartamente şi garsoniere.

“Având în vedere că solicitanții depășesc vârsta de 35 de ani ba chiar anul de grație de 36, am solicitat efectuarea recepției parțiale a acestor locuințe, astfel încât cheile să poată să fie înmânate celor care au câștigat acest drept.” a declarat Mariana Gâju, primar Cumpăna.

În urmă cu trei luni a fost efectuată recepţia primelor şaisprezece locuinţe, iar în această nouă etapă a fost nevoie de o derogare specială de la ANL pentru a putea fi date în folosinţă şi celelalte şaisprezece locuinţe a căror construcţie a fost finalizată. În cazul în care s-ar fi aşteptat terminarea tuturor locuinţelor, alţi 26 de tineri ar fi depăşit vârsta de 36 de ani şi nu ar mai fi îndeplinit condiţiile necesare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii