Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV 18 ani după gratii

ro

20 Aug, 2014 13:32 2127 Marime text
18 ani de închisoare pentru femeia care și-a ucis pruncul. Este vorba de o tulceancă de 40 de ani, care imediat ce a născut și-a ascuns bebelușul în boxa blocului, lăsându-l să plângă. Din păcate, inima micuțului a încetat să mai bată la scurt timp. Aceasta a fost acuzată pentru omor deosebit de grav.

Fapta s-a petrecut pe 24 noiembrie 2013. În acea zi, femeia a simțit că se află în travaliu, așa că s-a ascuns în baia locuinței unde a și născut. La scurt timp, aceasta a luat un sac din plastic și și-a băgat nou-născutul în el, după care l-a ascuns în boxa de la subsolul locuinţei. Oribila crimă a fost descoperită în primă fază de către fetița femeii, iar ulterior de către medici și asta pentru că aceasta a ajuns de urgență la spital după ce i s-a făcut rău. După lungi audieri, Tribunalul Tulcea a dat o primă soluție în acest dosar. Femeia a primit 18 ani de pușcărie fiind acuzată de omor deosebit de grav, la sentinţa actuală contopindu-se şi un rest de pedeapsă, de 593 de zile, dintr-o pedeapsă de 5 ani primită în 2009, pentru o faptă similară. La acea dată, femeia a fost expertizată psihiatric, concluzia medicilor fiind că aceasta a avut discernământul faptei sale.


„Tribunalul Tulcea condamnă pe inculpata Ifrim Ana Maria la o pedeapsă principală de 18 ani închisoare. (...) Revocă beneficiul liberării condiţionate pentru restul de 593 zile rămas neexecutat din pedeapsa de 5 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală 10 din 13 ianuarie 2009, pronunţată de Tribunalul Tulcea, rest pe care îl contopeşte cu pedeapsa de 18 ani închisoare aplicată prin prezenta hotărâre în pedeapsa cea mai grea de 18 ani închisoare“, se arătă într-un comunicat emis de Tribunalul Tulcea.

Această decizie poate fi atacată la Curtea de Apel Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii