Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distracția este în toi în Năvodari, cu ocazia Zilelor Orașului

ro

27 Jul, 2013 15:40 2839 Marime text
Năvodariul a fost învăluit de atmosferă de sărbătoare! Și așa va rămâne tot weekend-ul, pentru că localnicii petrec de Zilele Orașului. Evenimentul transmis în direct de Litoral TV a început seara trecută, dar continuă astăzi și mâine. Organizatorii au pregătit un program special, multe surprize, muzică bună și o atmosferă care te face să simți cu adevărat că Năvodari este orașul unde soarele sărută marea!
Colegii noștri pe care îi urmăriți în fiecare dimineață la Matinal au dat startul maratonului de distracție. Evenimentul organizat de Administrația Locală a adunat sute de năvodăreni pe stadionul Flacăra încă din prima seară.
„Iată că suntem, nici nu mai știu la a câta ediție...de vreo 7 ani tot organizăm și sper ca anul acesta să fie high class, pentru că de la an la an a fost mai frumos și avem mulți artiști care o să vină”, a declarat Florin Petrescu, alias Axinte
Orașul Năvodari este, începând de vineri seară, capitala distracției de pe întreg litoralul. Primăria și Consiliul Local organizează Zilele Orașului. Atmosfera se anunță incendiară, dacă ținem cont că pe scenă vor urca cei mai în vogă artiști ai momentului.
„Sunt cele mai importate zile ale Orașului Năvodari. Va fi o mare de oameni care vor veni să vadă artiști celebri. Va fi o nebunie la Năvodari, de aceea le urez tuturor năvodărenilor “La Mulți Ani”, distracție plăcută, veniți alături de noi, Administrația Locală”, a spus și viceprimarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.
În această seară concertează Antonia, de la ora 17.00, fiind urmată de Nicoleta Luciu, Life Antract, Gheorghe Gheorghiu, Săndel și Aurora, Axinte și Marco, iar duminică seară, Alex Velea va întreţine atmosfera începând cu ora 18.00. Tot atunci vor cânta Nicu Paleru, Pact, Ştefania Rareş, Uni-k, Dan, dar și Liliana şi Violeta  Geapana. În afară de distracţie, voie bună şi alte surprize, la finalul evenimentului spectatorii vor avea parte de focuri de artificii!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii