Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din secretele unui expert la Litoral TV (video)

ro

03 Feb, 2013 18:34 3643 Marime text

litoral_tv_sigla.jpgRetras într-un birou după o viaţă de muncă în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judetului Constanţa, Liviu Chesnoiu încă păstrează din secretele care l-au făcut cel mai bun expert poligraf din Dobrogea. Experienţa lui a dus la rezolvarea unor dosare despre care puţini mai credeau că se vor încheia cu condamnări. Acum însă doar ajută prin sfaturi şi işi aminteşte cu plăcere de cazurile pe care le-a rezolvat.

Fostul comisar şef al Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, Liviu Chesnoiu este cel care a adus primul aparat poligraf în România. Şi l-a folosit în cele mai dificile anchete.

Liviu Chesnoiu a condus Laboratorul de Detecţie al Comportamentului Disimulat din cadrul IPJ Constanţa şi în cei peste 20 de ani de carieră s-a dovedit, pe lângă un bun expert poligraf, şi un excelent psiholog. În întreaga activitate a dat dovadă de devotament şi pasiune.

Cum a ajuns să fie cunoscut de o ţară întreagă, dar mai ales cum a reuşit să-i demaşte pe cei mai periculoşi criminali, descoperim într-un interviu în exclusivitate pentru Litoral tv. Mâine la emisiunea Valoare şi Declin de la ora 20:30, Liviu Chesnoiu ne spune care au fost cele mai grele cazuri şi ce proiecte de viitor are după pensionare.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Victor Nita

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii