Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert pe plajă, la Rapana

ro

03 Aug, 2013 14:00 3184 Marime text
Concert live, Odyssey, vineri seară, pe terasa Rapana din Năvodari. Turiștii care au ales să își petreacă sfârșitul zilei într-o atmosferă relaxantă, pe malul mării, au putut asculta cover-uri ale unor piese legendare, într-o interpretare live.
“La plaja Rapana am organizat un concert rock – trupa Odyssey. Băieții sunt talentați și vin tot de la noi din țară, din Suceava”, a declarat Cristian Rădulescu, manager Rapana.
Pe plaja din Năvodari, la doi pași de mare, o cărare pe nisip îi poartă pe turiști spre un loc aparte. Într-un decor de efect, cu plase de pescari și scoici felurite, Rapana surprinde, întocmai, ambientul liniștit, dar și misterios, al Mării Negre. De două sezoane, de la inaugurare, a devenit locul preferat al multor turiști. Iar cei care se află în perioada aceasta la mare, sunt invitați la un concert de muzică live, cu cover-uri ale unor piese românești, dar și internaționale. Artiștii care le interpretează sunt și ei, noi oaspeți la Rapana.
“Foarte fain, foarte faină locație, foarte faini oamenii, foarte faină primire, foarte mulți țânțari […] dar în rest OK. Nu poți să te promovezi destul de mult pe canalele media ca să poți să vii să cânți într-o locație complet nouă numai piesele tale, și atunci am pornit două proiecte de cover-uri, pentru că lumea altfel reacționează la piese pe care le știe și le-a ascultat și poate să danseze, să fredoneze. Și nouă ne plac piesele acestea, cu ele am crescut și cu ele ne-am format ca muzicieni”, a declarat solistul trupei Odyssey, Cristi Rangu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii