Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru pentru tineri, la Agigea

ro

21 Aug, 2013 16:16 2363 Marime text
Primarul localității Agigea, Cristian Cîrjaliu, se ține de promisiuni. Edilul dorește extinderea Centrului pentru Tineri din localitate. Primarul din localitatea Agigea, Cristian Cârjaliu, promite şi face. Joi va avea loc o licitație pentru construirea Centrului de Tineri, amplasat în apropiere de cartierul Eroilor. Scopul proiectului este de a le oferi atât tinerilor, cât și copiilor un spațiu în care să-și poată desfășura activitatea.
 
“Prin programul pe care l-am promovat în anul 2012, o mare parte din atenție, o alocăm tinerilor. Și asta pentru că vreau ca acești tineri să aibă spații unde să-și desfășoare diferite activități și să nu stea pe la colțul străzii, și să aibă mereu o procupare”, a declarat Cristian Cîrjaliu, primar Agigea.
 
În cadrul Centrului, tinerii şi copiii vor avea posibilitatea să joace fotbal, șah, table, judo, tir și alte sporturi. Ideea proiectului a pornit de la rezultatele pe care le-au obținut echipele localității la concursurile din țară și din străinătate.
 
“Noi avem un grup sportiv la Agigea, avem niște rezultate foarte bune la acest moment. Avem o echipă de fotbal care a terminat campionatul în Liga a IV-a pe locul doi și de asemenea avem o echipă de caiac canoe, care anul acesta a reușit să obțină în jur de 30 de medalii la nivel național, european și mondial”, a declarat Cristian Cîrjaliu, primar Agigea.
 
Cea mai mare mândrie a primarului este echipa de canoe, care a obținut numeroase medalii în Canada.
 
“Am fost reprezentanți în Canada, noi am reprezentat România cu grupul sportiv Agigea și am obținut un loc 4 la Campionatele Mondiale de Juniori din acest an din Canada. Lucru foarte bun și foarte în regulă pentru o comunitate așa mică cum suntem noi. Să ai un reprezentant al României și să iei un loc 4 la Campionatul din Canada, din Niagara, a fost un vis foarte frumos pentru noi”, a declarat Cristian Cîrjaliu, primar Agigea.
 
Copiii din Agigea sunt nerăbdători să vină cu prietenii lor la Centru, să se întreacă în diferite probe sau sporturi. Investiția se ridică la aproximativ 33 miliarde de lei vechi, iar o parte din bani va fi asigurată din fonduri europene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii