Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

WTA Simona Halep și Monica Niculescu, nominalizate pentru cea mai frumoasă lovitură a anului

ro

15 Nov, 2016 09:56 1163 Marime text
Jucătoarele române de tenis Simona Halep (cu două propuneri) și Monica Niculescu au fost nominalizate pentru cea mai frumoasă lovitură a anului în circuitul profesionist WTA, într-o anchetă realizată pe site-ul său oficial, informează Agerpres.

Câștigătoarele anchetelor lunare au fost împărțite în două grupe de câte cinci, în Grupa A aflându-se daneza Caroline Wozniacki (ianuarie), poloneza Agnieszka Radwanska (februarie, martie), Monica Niculescu (aprilie) și Simona Halep (mai), iar în Grupa B au fost repartizate Agnieszka Radwanska (iunie, august), Simona Halep (iulie), belgianca Kirsten Flipkens (septembrie) și germanca Angelique Kerber (octombrie).

Internauții pot vota pe site-ul WTA până duminică 20 noiembrie, iar primele două clasate din fiecare grupă vor face parte dintr-o grupă finală, pentru care votul se va deschide luni 21 noiembrie și se va încheia pe 21 noiembrie. Câștigătoarea va fi anunțată în data de 20 noiembrie.

Niculescu a câștigat cu 79% ancheta pe luna aprilie cu o lovitură reușită în fața cehoaicei Petra Kvitova, la turneul de la Stuttgart.

Simona Halep s-a impus în ancheta pe luna mai cu 70 de procente, cu o fază reușită în meciul cu elvețianca Timea Bacsinszky, la turneul de la Madrid, devansând-o pe Irina Begu (12%).

În iulie, Halep a ieșit învingătoare cu 79% din sufragii cu o fază reușită la Montreal, în turul al doilea, contra australiencei Daria Gavrilova.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii