Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, invitată în Republica Moldova. Tatăl campioanei s-a întâlnit cu oficiali ai federaţiei de peste Prut (galerie foto)

ro

30 Nov, 2016 00:00 2027 Marime text
Prezent în Republica Moldova cu echipa de old-boys Săgeata Stejaru la turneul fotbalistic internaţional Cupa FMF, Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a făcut o vizită şi la Federaţia de tenis de peste Prut.
 
Stere Halep s-a întreţinut cu preşedintele FTRM, Marina Tauber, şi cu alţi oficiali ai forului, care, prin intermediul tatălui ei, i-au adresat celei de-a patra jucătoare a lumii invitaţia oficială de a veni într-o vizită în Republica Moldova. „Cu mare drag, noi o invităm pe Simona Halep, dacă va fi posibilitate. Acest lucru va fi un ajutor enorm pentru dezvoltarea şi popularizarea sportului în ţara noastră“, a precizat Marina Tauber, potrivit site-ului oficial al FTRM.
 
„Ea îşi va face programul, dacă cumva este vreo posibilitate să facă vizită în Moldova, atunci cu mare drag o să vă anunţ“, a fost răspunsul lui Stere Halep, care, apoi, a fost dus şi la Şcoala Sportivă Specializată de Tenis, unde le-a împărţit copiilor cadouri de la Simona Halep, după care a schimbat câteva mingi cu Ilie Cazac, unul dintre cei mai promiţători jucători de tenis din Moldova.

Sursa foto: ftm.md
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii