Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laureații ediției a patra a „Cupei Iernii" pentru persoane cu dizabilități

ro

25 Feb, 2013 23:34 1905 Marime text

cupa__iernii.jpgCentrul de zi al Fundației Arka a găzduit ediția a patra a „Cupei Iernii" a jocurilor de club, întrecere organizată de Asociația Județeană Constanța a Sportului pentru Persoane cu Handicap. Evenimentul este cuprins în campionatul „Anotimpurile", iar partenerii AJCSPH au fost Direcția pentru Ocrotirea și Ajutorarea Persoanelor Nevoiașe din Primăria municipiului Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Patronatul Medicinei Integrative, Fundația pentru Promovarea Sportului Constănțean și Asociația Județeană de Șah Constanța. S-au disputat partide de șah, rummy și, în premieră, darts.

Iată care au fost câștigătorii: șah - 1. Grigore Roșca, 2. Marian Toporan, 3. Marin Găzdaru; rummy - 1. Daniel Căruceru, 2. Adriana Chivu, 3. Carmen Mocanu; darts - 1. Adriana Chivu, 2. Marian Ifteni, 3. Andrei Moldovan.

„Misiunea Asociației constă în promovarea mișcării și a sportului de performanță în rândul persoanelor cu anumite deficiențe. Participanții s-au distrat, au legat noi prietenii și și-au propus să mai participe la astfel de competiții. Premiile au constat în cupe, medalii și ceasuri personalizate, în funcție de categoria de concurs", a declarat Ion Gembășanu, președintele AJCSPH.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii