Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoţii mari pentru tatăl Simonei Halep după ce aceasta a devenit numărul 1 WTA. Ce a declarat Stere Halep (video)

ro

07 Oct, 2017 14:53 2900 Marime text
Tatăl Simonei Halep a oferit jurnaliştilor declaraţii după ce Simona s-a calificat în finala turneului de la Beijing şi a reuşit performanţa de a urca pe locul 1 în clasamentul WTA.

"După ce a câștigat Simona m-a sunat și mi-a spus: "Tata am ajuns nr 1 mondial". Apoi a început să plângă și am întrerupt legătură că să treacă puțin emoțiile. Am plâns cu toții. N-am numărat lacrimile că să vedem cine a fost pe locul unu și cine pe doi, dar au curs din belșug. Înseamnă că toată familia a fost pe locul unu și la acest capitol. Am avut emoții la meci că la oricare competiție mare la care participă Simona, mai ales că acum era și presiunea locului întâi mondial. Aseară era hotărâtă să câștige și să facă pasul către postura de lider mondial" - a declarat Stere Halep. 


Acesta a ţinut să le mulţumească spectatorilor din China care au susținut-o pe Simona Halep.

"Când i-au oferit acel aranjament floral cu numărul unu parcă a fost ceva divin, ca și cum toți credeau că se va intanpla să ajungă pe locul unu. A municit extraordinar de mult, de 20 de ani așteptăm acest moment. Nu e ușor, trebuie multă muncă și răbdare. Am primit felicitări de la toți românii, și din țară și de afară. Gică Hagi ne-a felicitat și ne-a urat să rămânem cât mai mult pe locul întâi  Locul unu mondial al Simonei e ca și cum echipa de fotbal a României ar câștiga campionatul mondial" - a mai adăugat Stere Halep.  

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii