Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Grindeanu, precizări cu privire la legăturile cu Academia SRI nu sunt absolvent, nu am terminat Academia

ro

28 Dec, 2016 23:50 1767 Marime text
Sorin Grindeanu, propunerea de premier a PSD, a declarat miercuri seară, la Antena 3, că nu este ofiţer acoperit, că nu a terminat Academia SRI ci doar a făcut un curs de o luna şi jumătate. "În cadrul comisiei a venit din partea Academiei - nu sunt absolvent, nu am terminat Academia, nu am făcut master acolo - era un curs de o luna jumate în care am fost mulţi alţi deputaţi, pe Siguranţă şi securitate naţională", a declarat Grindeanu.
 
Acesta şi-a întărit declaraţia făcând apel la trecutul anticomunist al familiei: "Vreau să vă spun ceva. Să ştiţi că bunicul meu, cel care m-a crescut, a fost deţinut politic. Dacă mergeţi la Memorialul Durerii din Sighet, pe Banat este al treilea nume. A făcut ani de puşcărie. Nu aş fi putut vreodată să trec peste memoria bunicului meu. Sunt oamenii care m-au crescut şi care au pătimit", a zis Sorin Grindeanu.
 
Totuşi, Sorin Grindeanu, nepotul unui luptător anticomunist, a ales să între în PSDR-ul lui Ion Iliescu, la doar 3 zile după ce Emil Constantinescu câştigă alegerile prezidenţiale, motivând că este un om de stânga.

Sursa foto: psnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii