Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Simona Halep e clar mai frumoasă decât Şarapova” Campioana din Constanţa a petrecut la nunta fiicei lui Panait Trantu (Galerie Foto)

ro

11 Nov, 2016 00:00 25666 Marime text
Aflată în vacanţă, cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, a participat, la Constanţa, la complexul Scoica Land, la nunta unei prietene din copilărie, Daniela Trantu, care s-a căsătorit cu Mihai Caceandone. 
 
La evenimentul desfăşurat după tradiţiile aromâne, a patra jucătoare a lumii a purtat o rochie neagră, i-a avut alături din familie pe mama şi tatăl ei şi s-a simţit foarte bine. Mireasa este fiica cea mică a lui Panait (Iota) Trantu, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Comunitatea Armână din România. La nuntă a participat şi Dimciu Anagnoste (căpitanul echipei de fotbal veterani Săgeata Stejaru), mirele fiind nepotul său.

„Ar putea începe o carieră de model”

Simona Halep a fost admirată de nuntaşi, dar şi în mediul online. „Mă mândresc cu Simona. Ea poartă steagul!”, „Mulţi o văd pe Şarapova etalon de frumuseţe, dar Simona e clar mai frumoasă”, „Suntem alături de tine! Să nu te laşi! Baftă!”, „Frumoasă!”, „Hai, Simona!”, „O frumoasă şi o învingătoare!”, „Superbă, febleţea mea, ca de fiecare dată”, „Frumoasă Simona, în orice context”, „Momente în viaţă care te destind, te relaxează şi mai ales te încarcă cu energie pozitivă. Este admirabilă!”, „Superbi, şi Simonelu, şi mirii, casă de piatră! Simonelu, un 2017 cu marele trofeu!”, „E atât de frumoasă, încât ar putea începe o carieră de model. Succesul e asigurat” sau „Sus capul!”, au fost câteva dintre mesajele de pe Facebook.
 
Sursa foto: Facebook (Sutsata Culturală Armănească) 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii