Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FOTOREPORTAJ. „Cu capul plecat, te salutăm drag coleg” Sublocotenentul postmortem Dan Fripis, înmormântat cu onoruri militare

ro

01 Sep, 2015 18:35 2823 Marime text
Sublocotenentul postmortem, Dan Fripis, cel care a murit sâmbătă în timpul unei misiuni de intervenţie, a fost înmormântat, astăzi, cu onoruri militare.
 
Sute de oameni, pompieri, prieteni, cunoscuți și necunoscuți şi-au luat adio de la Dan Fripis, iar colegii l-au salutat solemn, pentru ultima dată. La ceremonia de înmormânarea au participat şi secretarul de stat Raed Arafat împreună cu şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Nicolae Cornea.
Cortegiul funerar s-a oprit în faţa Detaşamentului Constanţa oraş, al ISU Dobrogea, unde Dan Fripis a lucrat  timp de aproape 10 ani. Unitatea a primit numele „Sublocotenent Fripis Marius Daniel”, placa fiind dezvelită  de Raed Arafat şi de Sebastian, fiul pompierului. O altă oprire a fost la locuința pompierului. Dan Fripis era căsătorit și avea un baiat de 19 ani. Uriaşul cortegiu a străbătut străzile Constanţei în sunetul de alarmă al pompierilor, emis de maşinile şi autospecialele ISU Dobrogea.
 
Convoiul s-a oprit în final la Cimitirul Central unde a fost înmormântat sublocotenentul post-mortem Dan Fripis.
 
„Cu capul plecat, te salutăm drag coleg. Dumnezeu să te odihnească!”, au scris astazi colegii pompierului de la ISU Dobrogea pe pagina de Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii