Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vânători ilegali, depistaţi de poliţiştii de frontieră de la Sulina

ro

11 Mar, 2014 00:00 1720 Marime text
În cadrul unei acţiuni pe linia combaterii braconajului cinegetic, poliţiştii de frontieră tulceni au depistat două persoane care au vânat ilegal un porc mistreţ prin folosirea unei arme de vânătoare cu seriile şterse.
 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sulina au observat doi bărbaţi într-o barcă, în zona Canalului Sulina.
La observarea echipajului Poliţiei de Frontieră, cei doi ocupanţi ai ambarcaţiunii au aruncat în apă o armă de vânătoare, care ulterior a fost recuperată cu ajutorul unui magnet. În urma recuperării armei de vânătoare, s-a constatat că seriile acesteia sunt şterse.

La controlul ambarcaţiunii au fost găsite o raniţă şi o sacoşă din rafie, care conţineau 33,4 kilograme de carne, posibil carne de porc mistreţ.
Celor doi indivizi în cauză, domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea, le-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vânătoare fără permis şi fără autorizaţie legală.
Cantitatea de carne a fost înaintată pentru expertiză la Direcţia Sanitară Veterinară Tulcea, iar arma de vânătoare a fost predată la Serviciul Criminalistică din cadrul IPJ Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii