Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un poliţist al Gărzii de Coastă, ameninţat cu o bâtă

ro

16 Dec, 2013 00:00 1968 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza judeţului Tulcea au fost agresaţi verbal şi fizic de un cetăţean român aflat în stare avansată de ebrietate.

Bărbatul în cauză, asupra căruia au fost găsite trei arme albe (două cuţite şi o bâtă), a fost imediat imobilizat de poliţiştii de frontieră, care i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Poliţiştii de frontieră de la Chilia aflaţi în misiune în zona de competenţă au fost agresaţi verbal de o persoană de sex masculin care se deplasa cu un atelaj hipo.
Bărbatul, cunoscut în zonă ca o persoană violentă, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a continuat să profereze injurii la adresa instituţiei Poliţiei de Frontieră Române, după care l-a atacat cu o bâtă pe unul dintre poliţiştii de frontieră.

Persoana în cauză, în vârstă de 53 de ani şi domiciliată pe raza judeţului Tulcea, a fost imobilizată şi condusă la sediul SPF Chilia pentru continuarea cercetărilor, asupra sa fiind găsite, ascunse la brâu sub îmbrăcăminte, două cuţite cu lungimea de 30, respectiv 20 de centimetri.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal. Cercetările în acest caz sunt continuate de reprezentanţii Parchetului Judecătoriei Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii